8356 9d6fbab977f18cdaae2da1845a1c64aeb3357e70 small
Login
myClub

myClub is a management service for your sports- and free-time club. With myClub you can track your members' attendance, manage payments and fees, keep a member register and communicate with all your members.

www.myclub.fi

O2-Jyväskylä ry on vuonna 2001 perustettu salibandyn erikoisseura. Seuran virallinen nimi on O2-Jyväskylä ry ja virallinen lyhenne on O2JKL. Epävirallisesti seuraa kutsutaan O2 (ookaks). Seuran logosta luonnollisesti tulee seuran Amppari-nimike, jota käytetään laajasti junioreiden ja aikuisten tapahtumien yhteydessä.

O2-Jyväskylä on salibandypelaajien kehittäjä ja panostaa toiminnassaan harjoitusten ja toiminnan laatuun. Uskomme, että laadukkaan toiminnan tuloksena toiminnasta pitkällä tähtäimellä hyötyy kaikki, niin pelaajat kuin seurakin. Emme siis panosta vain menestykseen vaan katsomme asioita pitkällä tähtäimellä.

Seuran 1000 jäsenestä 70% on alle 18-vuotiaita ja loput aikuisia. Seurassa pelaa jo yli 70 joukkuetta/ryhmää ja toiminnassa on mukana tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Ikäjakauma seurassa on 4 ikävuodesta yli 60 ikävuoteen. Seuralla on edustusjoukkueet miehissä ja naisissa.

www.o2-jkl.fi
facebook.com/O2JKL

myClub lisäinfoa harrastajalle:
https://myclub.helpscoutdocs.com/collection/1-harrastaja