2017-09-28 22:41
E-tytöt

O2 E-tyttöjen turnaukset kaudella 2017-2018

Ensimmäinen tyttöjen turnaus on nyt pelattu ja järjestetty. Siitä saimme hyvin esimakua tuleviin E-tyttöjen turnauksiin. Pelit jatkuvat Sisä-Suomen sarjapeleillä 14.10. Tampereella.

PELIMATKAT

Tampere-Hämeenlinnan alueen pelimatkoille lähdemme bussilla. Yhdessä matkustaminen luo tytöille mukavasti joukkuehenkeä. Joukkueenjohto huolehtii bussivarauksista ja muista järjestelyistä. Pelimatkat laskutetaan erikseen, ne eivät kuulu toimintamaksuun.

Perillä valmennus ottaa vetovastuun joukkueesta ja huolehtii alku- ja loppulämmittelyistä sekä peluutuksesta yms. Ruokailut katsotaan aina turnauskohtaisesti. Joka reissulla syödään vähintään yksi lämmin ruoka. Pelien välissä syödään omia eväitä: viime kaudella joukkueelle hankittiin mukaan hedelmiä, sämpylöitä ja pillimehuja. Turnauspaikoilla on myös yleensä kioskeja, joista voi ostaa pientä evästä. Makeisia syömme kuitenkin vasta paluumatkalla. Pelien ja harjoitusten ohella on tärkeää, että puuhataan muutakin yhdessä joukkueena.

Vanhemmat ja sisaruksia mahtuu myös bussiin kannustusjoukkoihin. On tärkeää ilmoittaa hyvissä ajoin MyClubissa pääseekö lapsi turnaukseen ja viestikenttään merkitään muut matkalle osallistujat. Toivomme sitovia ilmoittautumisia, mm. bussivarausten vuoksi. Mahdolliset sairastapaukset ovat tietysti asia erikseen. Ennen pelireissuja laitamme lisäinfoa matkaohjelmasta ja muista muistettavista asioista Myclubin kautta. Myclubin tiedotteet kannattaa tilata itselleen sähköpostiin (ks. Myclubin asetukset). Epävirallisena viestintäkanavana toimii WhatsApp.

VANHEMPIEN PALAVERI

Ensimmäisellä turnausmatkalla Tampereelle pidetään vanhempainpalaveri tulevasta kaudesta.

TURNAUKSET

Seuraavassa on listattu tulevat pelit ulkopaikkakunnilla ja Jyväskylässä (Sisä-Suomen sarja). Merkitkää päivämäärät jo valmiiksi kalenteriin. Jyväskylän turnauksissa olemme järjestelyvastuussa. Katsotaan järjestelyjä näiltä osin myöhemmin.

turnaus 14.10.2017 Tampereella, Spiral-halli
turnaus 11.11.2017 Lempäälässä, Ideapark
turnaus 3.12.2017 Jyväskylässä, Killeri
turnaus 17.12.2017 Iittalassa, Iittala-halli
turnaus 13.1.2018 Tampereella, AutoCenter Areena
turnaus 28.1.2018 Ylöjärvellä, Ylöjärven LK
turnaus 11.2.2018 Jyväskylässä, Huhtasuon yhtenäiskoulu
turnaus 11.3.2018 Hämeenlinnassa, Jukolan koulu
turnaus 25.3.2018 Tampereella, Spiral-halli

Lisätietoa: http://salibandy.fi/kilpailu/alueelliset-sarjat/sisa-suomi/e-tytot/
Lisäksi syyskaudella luvassa vielä muutama Zone-turnaus lähialueella:
2. turnaus 5.11. Sydän-Laukaan koululla
3. turnaus Kangasniemellä, päivä tarkentuu myöhemmin
4. turnaus 9.12. Toivakassa

Seuratkaa Myclubia mahdollisten tapahtumamuutosten varalta

Lisätietoa joukkueenjohtajilta ja valmennukselta

Terveisin
Jojo/valmennus